Ympäristö, laatu ja turvallisuus

Ympäristö

Mecalaatu merkitsee myös ympäristöystävällisyyttä. Minimoimme ympäristörasitteet ISO 14001 sertifioidulla ympäristönhallintajärjestelmällä.

Hiilijalanjäljen pienentämiseksi hyödynnämme aurinkovoimaa toiminnassamme. Aurinkovoimalan 200:lla paneelilla tuotetaan puhdasta energiaa yrityksemme tarpeisiin.

Voit katsoa aurinkovoimalan tunnuslukuja ajantasaisesti tästä linkistä

Laatu

Panostamme voimakkaasti korkeaan laatuun ja sarjojen tasalaatuisuuteen. Mecalaatu perustuu moderniin tuotantoteknologiaan ja ISO 9001 laatujärjestelmään.

Pintojen paksuus mitataan röntgenlaitteilla. Laitteilla voidaan mitata myös monikerroksisia pintoja.

Kaikille tuotteille tehdään kappalekohtainen lopputarkastus. Samalla tarkastetaan myös sarjojen tasalaatuisuus sekä teknisesti että visuaalisesti. Tuotteisiin ei jää tarkastuksessa naarmuja, kolhuja, likaa eikä sormenjälkiä.

Lopputulos viimeistellään asianmukaisella pakkaamisella sekä kuljetussuojilla.

Turvallisuus

Turvallisuus on huomioitu kaikissa Mecapinta Oy:n toiminnoissa. Mahdolliset suuronnettomuuden vaarat on tunnistettu riskikartoitusten ja asiantuntijoiden avulla. Selvityksissä ja analyyseissä ilmenneet vaarat on pyritty poistamaan kokonaan. Jäännösriskejä on pienennetty ohjeiden, teknisten järjestelmien, systemaattisen kunnossapidon ja koulutuksen avulla.

Tutustu Mecapinnan turvallisuustiedotteeseen.

Kysyttävää?