Palvelut

Lisäpalvelut
Kysyttävää?

Tarjoamme pintakäsittelypalvelut vuosien kokemuksella.

Pintakäsittelypalvelut

Anodisoinnilla saadaan kappaleelle kaunis dekoratiivinen pinta, jonka ominaisuuksia ovat hyvä korroosion- ja kulutuksenkesto, kova pinta sekä eristeenä toimiminen. Anodisoinnin vaihtoehtoja ovat luonnonvärinen, musta, kova-anodisointi luonnonvärinen sekä kova-anodisointi musta.

Sähkösinkitys antaa hyvän korroosiosuojan ja kauniin dekoratiivisen pinnan kappaleelle. Sähkösinkityksessä on kolme vaihtoehtoa: kirkas, keltainen ja musta. 

Metalloinilla tarkoitetaan sähkövirran avulla tehtyä pinnoitetta parantamaan metallien ominaisuuksia. Metallointivaihtoehtojamme ovat kuparointi, tinaus, hopeointi ja nikkelöinti.

Kemiallisella käsittelyllä tarkoitetaan kemiallista reaktiopinnoitetta, jolla saavutetaan metalleille haluttu ominaisuus. Kemiallisen käsittelyn vaihtoehtoja ovat alumiinin passivointi, RST:n mattapeittaus, mangaanifosfatointi sekä kuumamustaus.

Lisäpalvelut

Pinnoitteen tasalaatuisuuden varmistamiseksi tuotteet voidaan käsitellä esikäsittelymenetelmillä kuten sinkopuhallus ja täryrummutus.

Lasermerkintä on kustannustehokas menetelmä merkitä pintakäsiteltyjä kappaleita sekä tehdä anodisoituun alumiiniin sähköä johtavia alueita.

Kysyttävää?