Palvelut

Lisäpalvelut
Kysyttävää?

Metalloinnit

Metalloinilla tarkoitetaan sähkövirran avulla tehtyä pinnoitetta parantamaan metallien ominaisuuksia. Metallointivaihtoehtojamme ovat kuparointitinaushopeointi ja nikkelöinti.

Kuparointia käytetään pinnoitteena hyvän sähkön- ja lämmönjohtavuuden vuoksi. Lisäksi kuparoinnilla saadaan kaunis dekoratiivinen pinta ja sillä on hyvät antibakteeriset ominaisuudet. Kuparointi soveltuu erinomaisesti aluspinnoitteeksi hopeoinnille ja tinaukselle. Lue lisää kuparoinnista.

Tinausta käytetään pinnoitteena hyvän korroosiokestävyyden ja juotettavuuden sekä alhaisen ylimenovastuksen takia. Lisäksi tinauksella saadaan kappaleeseen kiiltävä ja tasainen dekoratiivinen pinta. Lue lisää tinauksesta.

Hopeointia käytetään pinnoitteena hyvän sähkönjohtavuuden, heijastavuuden tai liukuominaisuuksien vuoksi. Lisäksi hopeoinnilla saadaan kappaleeseen kovuutta ja kulutusta lisääviä ominaisuuksia, sekä kaunis dekoratiivinen pinta. Lue lisää hopeoinnista.

Puolikiiltonikkeliä käytetään pinnoitteena hyvän korroosiosuojan, kiinnipysyvyyden ja pintakovuuden vuoksi. Yleensä sitä käytetään välipinnoitteena messingille, kuparille tai teräkselle. Pinnoite on tekninen ja sen värisävy on harmaa. Lue lisää nikkelöinnistä.

Kysyttävää?