Palvelut

Lisäpalvelut
Kysyttävää?

Kemialliset käsittelyt

Kemiallisella käsittelyllä tarkoitetaan kemiallista reaktiopinnoitetta, jolla saavutetaan metalleille haluttu ominaisuus. Kemiallisen käsittelyn vaihtoehtoja ovat alumiinin passivointiRST:n mattapeittausmangaanifosfatointi sekä kuumamustaus.

Alumiinin passivointi SurTec650 chromitAl tcp tai Iridite NCP käsittelyllä antaa kappaleelle hyvän korroosionkeston ja alhaisen kosketusvastuksen. Väriltään passivointikerros on melkein väritön, heikosti irisoiva. Lue lisää alumiinin passivoinnista.

Ruostumattoman teräksen peittaus antaa tuotteelle tasaisen, puhtaan sekä mattamaisen pinnan. Peitatun kappaleen pintaan muodostuu korroosiosuoja passivointikerroksen avulla. Lue lisää rst-mattapeittauksesta.

Mangaanifosfatointia käytetään pinnoitteena hyvän korroosiosuojan vuoksi. Se toimii myös öljyjen, ruosteenestoaineiden, vahojen ja maalien alustana. Pinnoite on tekninen ja se on värisävyltään musta. Lue lisää mangaanifosfatoinnista.

Teräksen kuumamustauksella kappaleen pintaan saadaan erittäin ohut, kestävä ja näyttävä pinnoite. Tekninen pinnoite on värisävyltään musta. Lue lisää kuumamustauksesta.

Kysyttävää?